BROODJE TO GO

Recentebeoordeling


5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje To Go. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 16:33 Goede broodjes zeer lekker en snelle bezorging blijft een aanrader voor mij ook tijdens je werk
6 jul 2024 om 20:06 Voor de eerste keer besteld, maar wat was het heerlijk. Mega snel geleverd en broodjes waren heerlijk belegd!
6 jul 2024 om 17:36 Normaal goed eten, maar dit keer leek het nergens op. Broodjes overgoten met saus...een vieze kliederboel met ondefinieerbare ingredienten. Jammer dat de kwaliteit niet constistent is!
25 jun 2024 om 14:28 Ben echt blij met deze broodjes zaak bestel normaal als ik op klarendal ben maar ze komen ook naar zuid top broodjes
22 jun 2024 om 18:54 Broodjes waren boven verwachting lekker en ook goed gevuld. Zeker voor herhaling vatbaar!
20 jun 2024 om 17:56 Ze hebben hele lekkere dingen broodjes soep ijskoffie ik ben heel erg tevreden ermee ik ga zeker vaker bestellen hier!!!
15 jun 2024 om 17:52 Weer snel geleverd en lekkere broodjes nu een keer hete kip genomen was ook lekker top zaak mensen
1 jun 2024 om 17:59 Super blij met deze broodjes zaak heerlijke broodjes
29 mei 2024 om 18:43 Superblij dat deze zaak nu ook bezorgt! Broodje Surinaamse kip is echt favoriet hier! En de ijskoffie ook heerlijk!
26 mei 2024 om 14:20 Lekkere broodjes en tosties, goed gevuld en belegd en netjes bezorgd binnen de geschatte tijd.
25 mei 2024 om 13:08 Super netjes verpakt, en lekkere broodjes. Heerlijk en voor herhaling vatbaar!
20 mei 2024 om 14:15 Het was heerlijk en snel bezorgd!